© Mäläskän Peruna Oy

Puikulaa & siikaa

 

 

Mäläskän Puikulaperunaa

Tuoretta siikafilettä

Punajuuri, palsternakka, porkkana, 

herneenpalko tms. 

Kermaa

Voita

Suolaa

Mustapippuria

 

Höyrytä puikulaperunoita höyrykattilassa n 15. min. 

Tee tillivoi sekoittamalla tilliä voisulaan. 

Tee porkkanapyre keittämällä kaksi pieniksi pilkottua porkkanaa miedolla lämmöllä vedessä ja kermassa. Aluksi hyvä nestemäärä on 2 dl molempia. 

Porkkanoiden kypsyttyä poista liika neste ja soseuta porkkanat sauvasekoittimella. 

Lisää suolaan makusi mukaan.

Paista paloitellut juurekset voissa.

Mausta siikafileet suolalla ja pippurilla ja paista ne voilla kullanruskeiksi ensin nahkapuolelta ja sitten hieman toiselta puolelta.   

 

Pyöräytä kypsät perunat tillivoissa ja asettele ruoka-ainekset tarjolle.

Please reload