Mäläskän Puikulaperunaa
Tuoretta siikafilettä
Punajuuri, palsternakka, porkkana,
herneenpalko tms.
Kermaa
Voita
Suolaa
Mustapippuria
Höyrytä puikulaperunoita höyrykattilassa n 15. min.
Tee tillivoi sekoittamalla tilliä voisulaan.
Tee porkkanapyre keittämällä kaksi pieniksi pilkottua porkkanaa miedolla lämmöllä vedessä ja kermassa. Aluksi hyvä nestemäärä on 2 dl molempia.
Porkkanoiden kypsyttyä poista liika neste ja soseuta porkkanat sauvasekoittimella.
Lisää suolaan makusi mukaan.
Paista paloitellut juurekset voissa.
Mausta siikafileet suolalla ja pippurilla ja paista ne voilla kullanruskeiksi ensin nahkapuolelta ja sitten hieman toiselta puolelta.
Pyöräytä kypsät perunat tillivoissa ja asettele ruoka-ainekset tarjolle.